Over DAP 276

Onze praktijk

Het was Dr. Hilaire De Bruycker die in 1965 startte met een praktijk in Herk-de-Stad, hiervoor had hij zijn Oost-Vlaamse roots geruild voor leven en werken in Limburg. Tussen 1975 -1978 groeide dit uit tot een samenwerking met Dr. De Sloovere en Dr.Geerdens , met in 1978 de bouw van de eerste dierenkliniek in Kermt. In 1989 kwamen Bart Debruycker en Ann Criel meewerken in de praktijk. In 1998 waren zij het die de praktijk overnamen en na de pensionering van Dr Hilaire De Bruycker in 2001 groeide de praktijk verder uit tot een groepspraktijk in zijn huidige vorm.

Informatie

Honden, katten & kleine knagers.

We zijn ervan overtuigd dat we binnen de praktijk uw huisdier veel beter kunnen onderzoeken dan bij uw thuis. We kunnen dan ook direct de nodige verdere onderzoeken doen. Daarom willen we huisbezoeken zoveel mogelijk beperken. Enkel indien het echt niet anders kan wegens omstandigheden en in onderling overleg, kunnen wij huisbezoeken verzekeren.

Onze praktijk bestaat uit meerdere consultatieruimtes die elk zijn uitgerust met het meest moderne materiaal. Bij DAP276 staan de noden van uw dier steeds voorop.

“Met liefde gaan we met ze om, met kennis maken we ze beter”