Ons team

DAP 276 bestaat uit een team van toegewijde en enthousiaste dierenartsen. Wij willen u en uw dier de beste diergeneeskundige diensten aanbieden met de nodige zorg en aandacht voor mens en dier. Wij doen dit door, binnen ons vakgebied, voortdurend bij te scholen zowel in binnen- als buitenland, alsook door te investeren in nieuwe apparatuur en verbetering van onze gebouwen. Daarbij vinden wij een eerlijk advies en vlotte service voor een eerlijke prijs in een nette en aangename omgeving zeer belangrijk.

“Eerlijk advies en vlotte service”

Dr. Ann Criel
Dr. Ann CrielDierenarts

Ann Criel

In 1989 ben ik afgestudeerd als dierenarts aan de Faculteit Diergeneeskunde in Gent. Onmiddellijk ben ik samen met mijn man Bart De Bruycker beginnen werken in de praktijk van mijn schoonvader. Het was mijn schoonvader die mij van in het prille begin motiveerde om bijscholingen te doen, congressen te volgen en hij nam mij al heel snel mee naar de werkgroep Ortopedie waar ik nu nog steeds lid van ben. Ook in de werkgroep Weke delen chirurgie en Neurologie ben ik ondertussen actief.

In 2002 behaalde ik het diploma Vakdierenarts Kleine Huisdieren en in 2008 behaalde ik ook nog een diploma in Fysiotherapie van de hond. In 2007 deed ik examen bij Prof. Flückiger en behaalde ik mijn certificaat van ‘scruteneer’ voor de GRSK in Dortmunt.

Sinds 2007 ben ik actief in het lezen van röntgenopnames voor de Heupdysplasiecommissie waarvan ik sinds 2011 voorzitter ben. Tevens ben ik ook bestuurslid van de Wetenschappelijke commissie van de KKUSH.

Het was wijlen collega Rudy De Meester die mij in het SAVAB ( Small Animal Veterinarian Association of Belgium ) verhaal gebracht heeft en daar ben ik hem nog steeds dankbaar voor ! Het is een fijne groep om deel van uit te maken .Binnen deze groep ben ik vooral verantwoordelijk voor de organisatie van ons jaarlijks congres en andere nevenactiviteiten.

Sinds 2014 ben in Belgian Director of FECAVA , de Europese vereniging van kleine huisdierenpractici. Dit is alweer een zeer grote uitdaging om ook op Europees vlak onze belangen en de belangen van de honden en de fokkers te behartigen.

Naast mijn vak als dierenarts ben ik ook nog moeder van twee zonen, Simon en Viktor , en heb ik nog een resem aan artistieke hobby’s. Ik kan zeggen dat ik een boeiend leven heb !

Da. Julie Gybels
Da. Julie GybelsDierenarts

Dierenarts Julie Gybels

In 2014 heb ik mijn droom waargemaakt en ben ik afgestudeerd als dierenarts met afstudeerrichting kleine huisdieren. De eerste maanden nadat ik afgestudeerd ben, heb ik enkele leerrijke vervangingen gedaan. De meest bijzondere ervaring was een reis naar Zuid- Afrika waar ik samen met lokale dierenartsen kon werken met wilde dieren, een kinderdroom die uitkwam. Sinds februari 2015 ben ik aan het werk bij DAP 276 als Dierenarts Kleine huisdieren.

Dr. Steven Mullie
Dr. Steven MullieDierenarts

Steven Mullie

Ik ben opgegroeid tussen de dieren en mijn keuze om dierenarts te worden, net als mijn vader zaliger, was dus snel gemaakt. In 2002 studeerde ik af en begon onmiddellijk te werken in de praktijk van mijn vader, waar ik in 2004 zelf zaakvoerder werd. Als eerstelijnspracticus heb ik een brede kennis van vele dingen, maar er zijn een paar vakgebieden waar ik me meer in verdiep : het begeleiden van fokkers, dermatologie, chirurgie, gedragstherapie, het mysterie van de kat … In 2017 kreeg ik de vraag van collega Ann Criel of ik  haar team niet wou komen versterken een paar uur per week. Dat was voor mij een nieuwe uitdaging die ik met veel plezier ben aangegaan en dus vind je me twee voormiddagen per week in DAP276.